Програмата за втория ден от Международната автомобилна конференция в София

Общи 09 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10860 посещения | без коментари

Вторият ден от Международната автомобилна конференция в София наблегна на анализ за това какви са предимствата и недостатъците за инвестиране в автомобилния сектор в България. Първата лекция бе на Антон Дончев от Litex Motors/Great Wall, който разкри амбициозната програма на компанията, разполагаща с първия и единствен за момента модерен завод в България за производство на автомобили. Торстен Йордан, управляващ директор на Wurth Elektronik IBE Group, и Златан Китанов от българския офис разкриха с какви трудности се е сблъскала компанията при откриването на производствените си мощности в България, а панел водещи, начело със Светослав Младенов от Агенцията за инвестиции, дискутираха предимствата на страната за чуждестранните инвеститори.
До края на деня предстоят лекции на Савина Константинова от "Индустриал Комерс" за успеха на Hyundai в България, Пламен Митев от Willi Betz Group и Тибо де Ворей от Integrated Micro-Electronics Inc.
Втората част на деня е заета от представители на автомобилната индустрия като д-р Андреа Кастроново, президент на BMW Group Central and Southeastern Europe, който ще изложи лекция за иновативния бранд BMW i. Д-р инж. Владимир Попов от Porsche AG представя визията за електромобилност в спортния сегмент като ръководител на отдела Engineering Energy Management Panamera в Porsche. Темата за екологията и електрическата мобилност продължават панел от Индустриален клъстер „Електромобили”, БАН, Техническия университет – София, и "Лешке Дизайн."

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте