Откриха автосалона в Дубай

Общи 07 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8685 посещения | без коментари

Световният търговски център в Дубай е домакин на 12-ото автомобилно изложение в града. Шоуто бе открито официално от шейх Мактум бин Мохамед бин Рашид ал Мактум и представя 15 световни премиери на концепции и общо 108 глобални и регионални дебюта. Общата изложбена площ е 65 000 кв. м, на които са разположени 600 автомобила.

Сред тях най-много публика събират бутиковите модели. Местният производител W Motors показа Lykan, който е екипиран с боксеров двигател от Porsche, тунингован от Ruf до 770 к.с. и 1000 Нм. Автомобилът е с максимална скорост 395 км/ч и ще бъде произведен само в 7 бройки.

Devel Sixteen пък разбуни духовете по света с невероятните данни, които извади производителя - 5000 к.с., 1,8 сек за от 0 до 100 км/ч, максимална скорост от 560 км/ч и 16-цилиндров двигател. Цялата мощност пък преминава през 4-степенна автоматична предавателна кутия.

Hyundai разположи на специален килим луксозната лимузина Centennial, а единствената бройка за 80 000 евро вече е закупена.

McLaren показаха серийният Р1 и вече са продадени 15 бройки от общо 40-те, предвидени за този регион от цялото производство на модела. Също толкова са закупени от Alfa Romeo 4С, а единственото дилърство в Дубай преговаря за допълнителни 10 единици от лимитираната серия от 400 автомобила с име Launch Edition.

Интересно е, че на фона на супермощни бензинови мотори и огромни двигатели, от BMW показват електрическия i8, а Porsche хибридната Panamera.





 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте