Новото Peugeot 308 разкрито

Общи 13 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8555 посещения | без коментари

Peugeot разкри новото поколение 308. Базиран на платформа EMP2, разработена от PSA, моделът е с дължина 4,25 м и е висок 1,46 метра, което го прави доста по-къс и нисък от неговия предшественик.
По отношение на дизайна 308 е получил нова, по-агресивна и спортна предница благодарение на по-ниската позиция на двигателя, което е допринесло за по-просторен интериор. Отвътре колата предлага така наречената философия i-cockpit, с волан с хендсъп дисплей, както в 208. В предното табло е монтиран огромен 9,7-инчов сензорен дисплей, който замества досегашните многобройни конвенционални бутони.
Според инженерите на Peugeot, 308 е с 140 кг по-лек от предшественика си и в същото време най-икономичният вариант изразходва само 85 г/км CO2.
Peugeot 308 ще се произвежда в Сошо, Франция, и се очаква да се появи на пазара в Европа тази есен, след автомобилното изложение във Франкфурт.

 
Ключови думи:   co2, Cockpit, peugeot, peugeot 308, psa
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте