Volvo продължава линията на ултрамодерния дизайн с XC Coupe

Общи 13 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10060 посещения | без коментари

През месец септември тази година с Concept Coupe беше разкрита бъдещата линия в дизайна на автомобилите на Volvo Car Corporation. Още тогава новият старши вицепрезидент по дизайна на компанията Томас Ингенлат постави началото на една истинска революция с първия си ултрамодерен проект и възгледите за развитие на шведския бранд. С иновативния си прототип той загатна за бъдещето на марката по отношение визия и динамика.
Днес, 3 месеца по-късно, Томас Ингенлат разкрива нов концептуален модел на компанията – XC Coupe. Той е разработен на базата на XC и Cross Country гамите на Volvo, произвеждани от 1997 г. до наши дни. Затова въпреки различния дизайн XC Coupe загатава, че е едно истинско Volvo, но заредено с още повече емоция, увереност и красота – характерни линии на скандинавския дизайн. Прототипът подсказва за истинска мощ и необуздан характер. Заслуга за това имат новите издължени Т-образни дневни светлини, които оттук нататък силно ще отличават шведския бранд от всички останали. Те излъчват увереност, стил и високо качество, като подсказват за уют и спокойствие в купето.
Новият супермодерен прототип Volvo XC Coupe ще бъде показан на живо за първи път по време на Автомобилното изложение в Детройт на 13 януари. Пет дни по-рано подробна инфрмация за концепта ще бъде разпространена в медийното пространство от Томас Ингенлат. Какво още ни е подготвил той? Предстои да разберем съвсем скоро, но бъдещето на Volvo изглежда повече от обнадеждаващо.

 
Ключови думи:   volvo
 

Снимки


 

Skoda планира Octavia Scout Skoda планира Octavia Scout
13 декември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте