Porsche представи Panamera Turbo S

Общи 31 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9250 посещения | без коментари

Porsche е готов с последния представител от оптимизираната моделна гама на Panamera. След като компанията представи Turbo и E-Hybrid, сега разкри Turbo S и Turbo S Executive, моделите предлагат 20 к.с. повече от предшественика си. Максималната мощност от 4,8-литров V8 с туин-турбо достига 570 к.с. благодарение на нови турбини с по-голям дебит, подобряващи въздушния поток и изгарянето на гориво. Топ версията на Panamera ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 сек, а максималната скорост е точно 309 км/ч.
По отношение на стайлинга, Panamera Turbo S е получил същите промени, както останалите – ревизирана предна броня с по-големи въздуховоди, нови LED светлини, по-голямо задно стъкло, изпускателна система с четири накрайника в цвета на екстериора и нова задна броня.
Една от най-важните промени при фейслифта на Panamera Tyrbo S е увеличението на междуосието с 15 см, което допринася за повече пространство в кабината, особено за местата отзад.
Обновените Porsche Panamera Turbo S и Turbo S Executive ще направят публичен дебют следващия месец на изложението в Токио. Цената им в САЩ стартира от 180 300 долара за Turbo S и 200 500 долара за Turbo S Executive.

 
Ключови думи:   Porsche
 

Снимки


 

Новата мини S-класа Новата мини S-класа
31 октомври 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте