MISS TUNING 2011 сменя старо Audi за нова Skoda Fabia RS

Общи 11 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3330 посещения | без коментари

"Още не мога да повярвам- невероятно е, казва през сълзи Манди Ланге, коронована преди ден за MISS TUNING 2011. 23- годишната (?!) блондинка, която споделя, че обича да язди ... коне, ще участва в няколко специално организирани мероприятия през следващата година, какот и разбира се ще участва в календара MISS TUNING 2012.

Освен на короната си, Манди Ланге ще има удоволствите да се радва и на нов автомобил- суперспротната Skoda Fabia RS, която тя с радост ще направи заместник на старото си Audi. "Тази кола е невероятна! Нямам търпение да подкарам този зелен звяр, коментира тя.

Новите Fabia RS и Fabia Combi RS са екипирани със скромен 1.4 литров, четирицилиндров, бензинов задвижващ агрегат, който обаче има "тъмна тайна- неговата максимална мощност е 132 кВт или 180 конски сили. Максималната скорост на движение на двете нови предложения на Skoda Auto е 224 км/ч (226 км/ч при комбито), а класическото ускорение от 0 до 100 км/ч може да бъде извършено и от двете версии за респектиращите 7.3 секунди. В същото време, средният разход на гориво на спортистите е само 6.4 литра на 100 километра.

Друг голям бонус, на който ще може да се наслади новата MISS TUNING е двумусечен неограничен по обем план за доставка на пица от pizza.de.

 
Ключови думи:   fabia rs
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте