Mercedes-Benz S-Клас пусна още един тийзър на S-Клас

Общи 13 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8390 посещения | без коментари

Броени дни преди официалния дебют на новия Mercedes-Benz S-Клас (15 май) компанията продължава да нажежава любопитството ни. Този път в сайта бе публикуван поредният тийзър, който за жалост изчезна много бързо, както и 27-секундно видео. Вътрешнокодовото обозначение на модела е w222. Той ще бъде представен по време на специално организирано VIP-събитие в Германия пред подбрани клиенти и журналисти, сред които и наши представители.
Производството му започва през август, а световният му дебют е насрочен за септември. Базовият модел ще бъде последван и от версии S550 4Matic през октомври и S63 AMG 4Matic през ноември. Има вероятност AMG вариантът да бъде показан на салона във Франкфурт.
Четири вида каросерии предвижда производителят – стандартната с две възможности за дължините на колесните бази, купе, лимузина, заемаща нишата на Maybach, и кабриолет с четири врати. Видео

 
Ключови думи:   maybach, mercedes benz, s63 amg
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте