Nissan извади шикозна версия на Juke

Main January 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3080 views | no comments

Нова топ версия на Nissan Juke дебютира на изложението в Брюксел. Моделът е обозначен като Shiro, което на японски означавало „бял“, с какъвто цвят са и шикозните акценти в интериора на автомобила. Централната конзола, вдъхновена от формата на горивен резервоар на мотоциклет и досега се предлагаше само в сиво или червено, при версията Shiro може да бъде бяла.
Кожата на волана, топката на скоростния лост и ръбовете на седалките са изпълнени също в бяло. В същия цвят са подплатени и седалките и той прозира под перфорираната кожа.
Външно можете да отличите Juke Shiro по стилните тъмносиви 17-инчови колела, сатенираната изработка на дръжките на вратите и рамките на огледалата, по лъскавите В-колони. Въпреки че версията е достъпна във всички характерни за гамата на Juke цветове, производителите са добавили още един към палитрата – тъмен патладжан, наречен „Nightshade“.
Juke Shiro може да бъде обзаведен с трите познати ни мотора - 1.5 dCi с мощност 110 к.с., 1,6-литровият бензинов с макс. 117 к.с. и 1,6-литровия с турбокомпресор и 190 к.с. Задвижването е предно, а предавателните кутии – 5- или 6-степенни механични в зависимост от двигателя.
Версията Juke Shiro 1.6-litre DIG-T върви с фирменото предаване All-Mode 4x4-i с технология за векторинг на въртящия момент и трансмисията CVT.

 
Keywords:   juke, nightshade, nissan, shiro
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...