Следващата вдъхновена динамика на Infiniti

Main January 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3095 views | no comments

Разработването на концептуалния модел на спортен електромобил на Infiniti, чиято световна премиера ще се състои на Женевския автосалон през 2012, продължава с бързи темпове.
Лек и предлагащ ниски нива на вредните емисии, този проект на спортен автомобил ще бъде първият Infiniti, при който задвижването не само ще увеличава автономността, но и ще бъде разположено между осите за оптимално разпределение на теглото и съответно – пътно поведение.
Infiniti вече е лидер в сферата на високодинамичните нискоемисионни технологии с хибрида си Infiniti M Hybrid. Целта на женевската концепция обаче е да се проучи какъв евентуално би бил следващият етап в конструирането на кола с електрическо задвижване, осигуряваща незабравимо изживяване зад волана. Ключова съставка може да се окаже централното разположение на двигателя.
Автомобилът все още няма наименование. Неговият стил, съдържание и централното разположение на задвижващата система са нови за Infiniti, но въпреки това характерът на тази поразителна концепция остава верен на марката, както и насоката на неговата иновативна електромобилна технология, съчетаваща екстремно нискоемисионно представяне на магистрала с нулеви емисии в града.
Повече информация за този проект ще бъде разкрита на световната му премиера на автосалона в Женева тази година.

 
Keywords:   Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...