Mercedes разкри C-клас Estate

Общи 22 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9855 посещения | без коментари

Mercedes разкри официално C-клас комби. С дължина от 4702 мм новият C-клас Estate е с 96 мм по-дълъг от своя предшественик. Колесната база също е удължена с 80 мм и достига 2840 мм. По отношение на дизайна само предната част прилича на C-клас седан, всичко останало е различно.
По отношение на пространството в купето новият модел също отбелязва напредък. Мястото за краката на пътниците на задните седалки е увеличено с 45 мм, като цяло автомобилът е станал с 40 мм по-широк (1810 мм), което се отразява благоприятно на главата, лактите и рамената. Капацитетът на багажника е цели 490 литра, а при сваляне на електрическите задни седалки в конфигурация 40/20/40 той се увеличава до 1510 л.
Срещу допълнително доплащане комбито на C-клас може да се оборудва с пакет Easy Pack, който добавя дистанционно отваряне и затваряне на багажника, отваряне в две степени или чрез движение на крака под задната броня, познато още като опцията Hands-Free, използваща датчици под бронята.
Въпреки увеличените размери новият C-клас Estate тежи с 65 кг по-малко от предшественика си. Моделът може да бъде оборудван с самонастройващо се въздушно окачване AIRMATIC, което е новост за този сегмент. Вариантите на задвижване са същите като при версия седан. Клиентите могат да избират между бензинови двигатели от 156 до 333 к.с. и дизелови в диапазон 115 – 204 к.с. Предвидени са две хибридни версии - C300 BlueTEC и C350 BlueTEC, с мощности съответно – 231 и 279 к.с.
Продажбите на Mercedes C-клас Estate стартират през септември.Видео

 
Ключови думи:   Mercedes-Benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте