AUTO BILD SHOW 2012 раздава награди

Общи 21 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10295 посещения | 1 коментар

От 1 юни до 4 юни Интер Експо Център София става домакин на изложението AUTO BILD SHOW 2012. То ще представи най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили, концептуални модели и прототипи. В рамките на изложението ще бъде показана и експозицията на Top Gear България, която ще даде възможност на многобройната публика да се запознае отблизо с водещите български пилоти от различните шампионати.
AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде мащабно, масово събитие, в което ще си дадат среща всички фенове на автомобилите, а един от тях ще има възможността да спечели и голямата награда – автомобил GREAT WALL, като засега се знае, че той ще бъде черен или червен. Тя ще бъде изтеглена в последния ден на AUTO BILD SHOW 2012 измежду всички посетители, попълнили и пуснали в предназначените за това места анкетни карти. Посетителите ще имат възможност също така да спечелят 7-дневна почивка за двама на о. Закинтос, Гърция, четири едноседмични почивки за двама на Българското Черноморие, 5 прекрасни мъжки парфюма Porsche Design и още множество изненади като пет туби масло, конзола плейстейшън PSP и др.

 
Ключови думи:   auto bild, auto show, Porsche, porsche design, psp, top gear
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 
Gravatar photo
slavi, (преди повече от 12 години)
Голямата награда ми харесва. Няма да откажа един чистак новичък български автомобил.
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте