Обявиха българските цени за Серия 1 с 3 врати

Общи 26 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9580 посещения | без коментари

Новото BMW Серия 1 с три врати излиза на пазара от септември 2012 г. със спортно-елегантен дизайн, многообразие от високоефективни бензинови и дизелови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo, най-модерното окачване и уникално за сегмента задно задвижване. Версията BMW M135i, е новият върхов представител в гамата, а базовият вариант е 4-цилиндровият модел BMW 114i с мощност 75 кВт/102 к.с. Други два бензинови и четири дизелови модела - включително BMW 116d EfficientDynamics Edition с 85 кВт/116 к.с. и емисии на СО2 от 99 г/ км - допълват гамата.
BMW M135i и BMW 114i ще се предлагат и във вариант с 5 врати. За всички модели с изключение на BMW 114i и BMW 116d EfficientDynamics Edition като опция се предлага и уникалната в компактния сегмент 8-степенна автоматична трансмисия. Функцията Auto Start Stop е на разположение както при моделите с механична, така и с автоматична трансмисия. Освен това технологичният пакет BMW EfficientDynamics включва и режима ECO PRO, който се активира от серийния Driving Experience Control.
Преди края на годината за новото BMW Серия 1 ще се предлага и интелигентното двойно задвижване BMW xDrive. Неговата премиера ще бъде при BMW 120d xDrive и BMW M135i xDrive.
Вече са обявени и цените за българския пазар. Те започват от 41 400 лв. с ДДС за версията 114i.

 
Ключови думи:   auto start, bmw, bmw 120d, bmw turbo, driving experience, xdrive
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте