Нов успех за Infiniti Emerg-E

Общи 06 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8695 посещения | без коментари

Infiniti Emerg-E, първият концептуален спортен модел на марката с централно разположен електрически двигател и удължен пробег, спечели престижна награда от Германския дизайнерски съвет. Концептуалният модел, посрещнат с бурни овации по-рано през годината по време на представянето си на изложението в Женева, е носител на наградата в категорията за прототипи на автомобилния конкурс през 2012 – международно състезание за автомобилни марки и важно събитие за индустрията.
Наградата ще бъде официално връчена на церемония по време на Парижкия салон на 27 септември. Тя е признание и отличие за иновативност в продуктовия дизайн и ознаменува новия дизайнерски подход, изразен в ясните аеродинамични извивки на Infiniti Emerg-E. Отличието е поредно завоевание на високотехнологичния спортен автомобил и физическо доказателство за стремежа на INFINITI да произведе подчертано демонстрационен модел, подхождащ на обещанието на марката за вдъхновена динамика.
През юни напълно функциониращ прототип на INFINITI EMERG-E направи своя световен дебют по време на Фестивала на скоростта в Гудууд. Зад волана бе пилотът на Red Bull Racing Марк Уебър.
Infiniti Emerg-E предоставя изключителен поглед към бъдещето на Infiniti и включва забележителен набор от нови технологии, които марката ще адаптира в бъдещите си високотехнологични модели.
Като първи модел на марката, разработен в Европа, концептуалният модел е осъществен благодарение на партньорството й с Борда за технологични стратегии на правителството на Великобритания. Неговата цел е да ускори появата на автомобили с ниски вредни емисии по европейските пътища.
Частичното финансиране от Борда за технологични стратегии значително увеличи ресурсите, които Infiniti може да инвестира в разработката на Infiniti Emerg-E и технологии, приложими в бъдещето на автомобилостроенето.

За повече информация изтеглете прикачените файлове

 
Ключови думи:   emerg, Infiniti, red bull racing
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте