Нови MINI технологии за следващите модели

Общи 30 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6020 посещения | без коментари

Високите технологии в областта на задвижването и окачването получават целенасочено усъвършенстване, гарантирайки на бъдещите модели MINI още по-голяма преднина пред конкурентите по отношение на радостта от шофирането.

Несравнимото Go - kart усещане е здраво свързано с традициите на британската марка. Днес моделите на MINI комбинират пъргава управляемост и образцова ефективност с модерен комфорт и безупречна сигурност. С типичната за премиум производител иновативна сила от MINI и в бъдеще ще се очаква да поставя нови стандарти при разработката на автомобили и технологии, които превръщат индивидуалната мобилност в уникално преживяване.

Ново поколение двигатели поема отговорността за още по-оптимизирано съотношение между радостта от шофирането и разхода на гориво. Бъдещите модели MINI ще бъдат първите оборудвани с три- и четирицилиндрови двигатели, които не само покриват по-голям спектър на мощността, но и поставят нови стандарти по отношение на разгръщането на мощността, коефициента на полезно действие, спокойния ход и надеждността. Качествата на новите двигатели са непосредствен резултат от уникалната компетентност на BMW Group по отношение на задвижващите технологии. Благодарение на специфичните си за марката особености те разполагат с такава характеристика на мощността, която по идеален начин подчертава типичната за MINI радост от шофирането.

Прогресът, постигнат от MINI в областта на задвижващите технологии, се основава на изпитани конструктивни принципи и интегриране на иновативни технологии. Както при основата на концепцията, така и при цялостната настройка конструкторите на MINI залагат на допълнителното разгръщане на спортната и динамична управляемост.

В допълнение за пръв път при MINI се въвеждат регулируеми амортисьори. Благодарение на електрическото управление на клапаните на амортисьорите характеристиката на тяхната реакция при неравности по пътното платно може да се променя. Водачът има избор между две настройки на амортисьорите, които се активират с превключвател. В зависимост от желанията на водача може да бъде активирана или подчертано спортна, или по-балансирана и комфортна настройка на окачването.

За пъргавото и в същото време сигурно поведение на пътя допринася и устойчивата към усукване структура на каросерията. Използването на модерни материали и интелигентното им комбиниране позволява още по-голямо понижение на теглото на автомобила при оптимизирана защита на пътниците. Екстремно здравата пътническа клетка, прецизно дефинираните носещи структури и деформационни зони, безупречното оборудване за сигурност и иновативните решения по отношение на защитата на пешеходците осигуряват идеални предпоставки за бъдещите модели на MINI при покриването на все по-строгите изисквания при международните краштестове.

Подробна информация - в прикачения документ.


 
Ключови думи:   Mini
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте