„Евромаркет Груп“ с най-силно участие в Пловдив

Общи 28 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6165 посещения | без коментари

Премиерът Бойко Борисов и министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков откриха 67-ото издание на Международния технически панаир „Есен 2011“ в Пловдив, което се провежда под мотото „Нов живот. Нови технологи“. Страна партньор по време на най-големия изложбен форум за Югоизточна Европа е Русия.
„Евромаркет Груп“ участва на панаира за деветнайсти пореден път и за поредна година е най-големият изложител с площ от 1687 кв. м, на която са разположени 11-те щанда на всички бизнес направления на компанията.
Министър Трайков посети щандовете на „Евромаркет Груп“, където беше посрещнат лично от главните мениджъри на компанията Боряна Радева и Димитър Илчев. „Поздравявам ви за куража да продължавате да поддържате българската икономика в тези трудни бизнес времена“, каза министър Трайков.
По време на срещата Боряна Радева връчи на министър Трайков символичен подарък от името на компанията – гаечен ключ GEDORE. „Евромаркет Груп е 100% българска фирма за строителна и индустриална техника. Представители сме на най-големия производител на инструменти – GEDORE, Германия, и знаем колко издръжливи и качествени са те“, каза Радева при връчването на гаечния ключ с доживотна гаранция.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте